Podkłady cukiernicze posiadają zastosowanie w cukiernictwie nie tylko jako podstawa wypieku ale również stanowią element dekoracyjny. Podkłady występują w w wielu kształtach, grubościach dostosowanych do wielkości i ciężaru wypieku oraz różnych kolorach. Wyprodukowane z tektury litej pokrytej polietylenową warstwą ochronną, zabezpieczającą podkład przed tłuszczem i wilgocią.
137,70 zł
Cena netto: 111,95 zł
167,00 zł
Cena netto: 135,77 zł
190,00 zł
Cena netto: 154,47 zł
104,80 zł
Cena netto: 85,20 zł
113,00 zł
Cena netto: 91,87 zł
120,00 zł
Cena netto: 97,56 zł
143,50 zł
Cena netto: 116,67 zł
165,00 zł
Cena netto: 134,15 zł
193,00 zł
Cena netto: 156,91 zł
278,50 zł
Cena netto: 226,42 zł
321,00 zł
Cena netto: 260,98 zł
330,00 zł
Cena netto: 268,29 zł
79,95 zł
Cena netto: 65,00 zł
145,00 zł
Cena netto: 117,89 zł
147,50 zł
Cena netto: 119,92 zł
258,30 zł
Cena netto: 210,00 zł
264,45 zł
Cena netto: 215,00 zł
175,00 zł
Cena netto: 142,28 zł
Złote podkłady gładkie
W naszej ofercie znajdziecie Państwo wysokiej jakości podkłady tekturowe okrągłe wykonane z litej tektury powlekanej złotą warstwą ochronną zabezpieczającą produkt przed przemakaniem i tłuszczem. Krążki występują w dwóch grubościach 700g. i 1050g. Są doskonałą bazą pod lekkie torty, deserki czy przekąski lub też mogą stanowić element dekoracyjny wypieku. Złote krążki gładkie idealnie sprawdzą się podczas transportu jako baza do pudełek na ciasta, ułatwiając wkładanie i wyjmowanie wypieku. Wszystkie krążki posiadają certyfikat potwierdzający bezpieczny kontakt z żywnością.
Złote krążki karbowane
Podkłady okrągłe karbowane są twardszą i mocniejszą wersją krążków. Posiadają ozdobne wykończenie w formie falbanki nadając wypiekowi bardziej eleganckiego wyglądu. Dzięki swojej grubości są w stanie utrzymać większe i cięższe ciasta, nadając im stabilność. Złote krążki karbowane występują w wielu rozmiarach, od 20 do 34 cm średnicy, co daje możliwość doskonałego dopasowania podkładu do wielkości pudełka i tortu.
Złote podkłady prostokątne i kwadratowe
Torty okrągłe nie są jedynym wypiekiem wymagającym stabilnej i wygodnej podstawy. Ciasta pieczone w tradycyjnych blachach również znajdą u Nas pewną bazę. Posiadamy podkłady w kształcie prostokąta i kwadratu w różnych rozmiarach ( od małych 20x30 po tradycyjne blachy 30x40). Znajdą Państwo u nas zarówno wariant cienki, który z łatwością można dostosować do opakowania , jak i wersję grubszą, gwarantującą sztywność i nadającą szyku wypiekom.
Podkłady angielskie
Podkłady angielskie cieszą się coraz większą popularnością na rynku polskim. Grube, wytrzymałe i eleganckie bazy pod torty sprawdzają się na weselach, bankietach, targach i wszędzie tam gdzie liczy się prestiż i ekskluzywny wygląd. Najczęściej używanymi są podkłady okrągłe, natomiast nasza oferta zawiera również podkłady prostokątne i kwadratowe. Wszystkie bazy angielskie posiadają 1,3 cm wysokości i są pokryte srebrną lub złotą warstwą ochronną o nieszablonowej strukturze.